Noutati

 • Extindere cota TVA 9% incepand cu 1 Septembrie 2013

  Extindere cota TVA 9% incepand cu 1 Septembrie 2013 pentru produsele de panificatie astfel: toate sortimentele de pâine, precum şi următoarele specialităţi de panificaţie: cornuri, chifle, batoane, covrigi, minibaghete, franzeluţe şi împletituri, care se încadrează în grupa produse de brutărie la codul CAEN/CPSA 1071; făină albă de grâu, făină semialbă de grâu, făină neagră de... Read more »

  Citeste articolul
 • Modificare a legii notarilor publici cu 12 august 2013

  Au intrat în vigoare modificările privind regimul actelor întocmite la notar, menite sa simplifice procedurile actuale. Astfel, actul autentic încheiat la notar se încheie într-un singur exemplar original, care se păstrează în arhiva notarului public, iar părţile vor primi doar câte un duplicat semnat doar de catre notar. Legea nr. 36/1995, republicată în Monitorul Oficial... Read more »

  Citeste articolul
 • O noua declaratie pentru angajatori incepand cu 22 octombrie 2013.

  O noua declaratie pentru angajatori incepand cu 22 octombrie 2013.

  Citeste articolul
 • Ministerul Finantelor amana pentru a patra oara termenul pentru ajutoarele de minimis

  Pentru asigurarea cadrului legal necesar aplicării Hotărârii Guvernului nr. 274/2013, cu modificările şi completările ulterioare, în contextul majorării bugetului schemei de ajutor de minimis de la 400 milioane lei la 500 milioane lei şi pentru evitarea supraîncărcării infrastructurii informatice având în vedere termenul-limită de depunere a declaraţiilor fiscale, prima sesiune de depunere a Cererilor de... Read more »

  Citeste articolul
 • Pagina 1 din 3123